despre noi

Compania Darurile Basarabiei SRL, brandul  MIORIȚA este specializată în creșterea, depozitarea și comercializarea merelor. A fost fondată în 2010, din dorința de a crea o marcă națională reprezentativă pentru industria fructelor – o marcă construită din respectul față de consumatori.

Local.          Fresh.        Aromatic.

Livada noastră superintensivă de 26 de hectare este dotată cu tehnologii moderne: sistem de irigare prin picurare cu monitorizarea electronică a umidității în sol, sistem antigrindină și un sistem de protecție împotriva înghețului de primăvară și sistemul trasabilitații produsului.

Producem 10 soiuri de mere premium, inclusiv soiuri de club, soiuri solicitate de consumator pentru aspectul, aroma și gustul excepțional.

Infrastructura noastră de producție include depozite frigorifice cu o atmosferă controlată dinamic, cu o capacitate de 2.400 tone, o linie de sortare cu o capacitate de 6 tone/oră, care sortează fructele în funcție de greutate, diametru, culoare și defecte.

Produsele noastre respectă cele mai înalte standarde internaționale de calitate și siguranță. Suntem certificați GLOBAL G.A.P. și ISO 22000

GGN:4056186364746.

Despre echipă

Efortul individual și colectiv al echipei este punctul nostru forte, deoarece anii de experiență ai întregii echipe au demonstrat rezultate demne de laudă, oferind consumatorilor fructe proaspete și aromate.

Local.          Fresh.        Aromatic.

Îți răspundem cu drag la orice întrebare despre Miorița.

Dacă ai nevoie de mai multe informații sau de o ofertă de preț, nu ezita să iei legătura cu noi!